Verhoilukankaat & materiaalit

Laadukkaat kankaat ja pintamateriaalit huonekaluihisi Helsingistä

Helsingin Konalassa toimiva Haagan Verhoilupalvelu tekee yhteistyötä lukuisten eri kangasvalmistajien ja materiaalitoimittajien kanssa. Huolella valitut toimittajat varmistavat sopivan verhoilukankaan tai muun tekstiilin löytämisen niin sisä- kuin ulkokalusteisiin, huonekaluista aina veneisiin saakka. Autamme mielellämme huonekalun tyyliin ja ikään sopivan kankaan valinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu ja inspiroidu erilaisista tyyleistä, väreistä, kuvioista ja tekstuureista!

Verhoilukangas- ja materiaalitoimittajat

K&H Annala Oy

Kotimainen K&H Annala Oy on valmistanut suomalaiseen makuun sopivia sisustuskankaita jo yli 50 vuoden ajan. Korkealaatuisten kankaiden perustana toimivat suomalainen suunnittelu, kolme sukupolvea tietotaitoa sekä modernin teknologian hyödyntäminen.

Backhausen

Itävallassa 1949 perustettu Backhausen tarjoaa ensiluokkaisia sisustustekstiilejä sekä yritys- että yksityiskäyttöön. Yrityksen kankaissa yhdistyvät sekä perinteikkyys että innovatiivisuus, jotka ovat ohjanneet toimintaa alusta alkaen.

Backhausen

Blendworth

Tekstiilivalmistajan, Blendworth Fabrics & Wallcovers, korkealaatuisissa tekstiileissä klassinen kuvamaailma kohtaa modernin suunnittelun. Yritys tunnetaan eleganteista printeistä sekä erilaisista tekstuureista lukuisissa eri värisävyissä.

Camira

Camiran tuotteita käytetään laajasti erilaisissa tiloissa toimistoista ja liiketiloista aina sairaaloiden ja junien sisustustekstiileihin asti. Kestävät ja laadukkaat tekstiilit tuovat väriä, persoonallisuutta ja design-tyyliä erilaisiin sisustuskokonaisuuksiin.

Casal

Ranskalainen Casalin tekstiilit sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Erilaiset sametti-, jakardi- ja plyysikankaat, tekonahkat sekä Aquaclean-kankaat ja muut tekstiilit mahdollistavat yksilöllisten verhoilujen ja sisustusratkaisujen toteuttamisen.

Design of the Time

Design of the Timen kankaissa näkyy suunnittelijan intohimo eri väreihin ja materiaaleihin. Vuosikymmenien suunnittelutyö luo pohjan runsaalle kattaukselle ajattomia värisävyjä, rikkaita tekstuureja sekä monipuolisia materiaaliratkaisuja.

Dörflinger & Nickow

Monipuolisista ja eksklusiivisista sisustustekstiileistään tunnettu Dörflinger & Nickow luottaa suunnittelussa ajattomiin ja raikkaisiin ratkaisuihin, jotka palvelevat käyttäjiään Saksasta ympäri Eurooppaa.

Englisch dekor

Itävaltalainen Englisch dekor on suunnitellut ja valmistanut sisustustekstiilejä jo vuodesta 1866. Yritys on johtava palosuojattujen tekstiilien valmistaja, jonka valikoima koostuu omana tuotantona suunnitelluista ja valmistetuista kestävistä sisustustekstiileistä.

Elmo

Ruotsalainen Elmo on nahkaratkaisujen johtava valmistaja sekä huonekalu- että ajoneuvoteollisuudessa. Korkealaatuinen nahka, laaja väriskaala sekä runsaat pintavaihtoehdot takaavat suosion.

Gabriel

Tanskalainen Gabriel edustaa huonekalujen verhoilutoimittajien kärkeä Euroopassa. Innovatiivinen yritys tuottaa asiakkailleen ensiluokkaisia verhoilu- ja tekstiiliratkaisuja. Valikoimaan kuuluvat lukemattomat värit, sävyt, tekstuurit sekä kangas- ja materiaalivaihtoehdot.

GP & J Baker

Kuningashuoneen hovihankkijanakin tunnettu englantilainen GP & J Baker luksusluokan sisustustekstiilien suunnittelija. Heidän edustamia tuotemerkkejä ovat mm. Mulberry Home, Baker Lifestyle, Lee Jofa sekä monet muut suosikit.

Henry Borg Oy

1978 perustettu kotimainen Henry Borg Oy maahantuo laadukkaita verhoilutarvikkeita, huonekalukankaita sekä nahkoja. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. chenille, jakardi, mohair, mikrokuidut, villakankaat ja turkisjäljitelmät sekä muut verhoilumateriaalit.

Hulshof

Hulshof on hollantilainen neljännen sukupolven perheyritys, joka tarjoaa laadukasta nahkaa. Hulshofin nahkaa käytetään verhoilun lisäksi myös kenkien ja muiden nahkatuotteiden materiaalina.

Höpke Textiles

Huonekalutekstiilien optimaalinen laatu on kaikki kaikessa perheyritys Höpke Textilesille. 6000 kankaan valikoimaan sisältyy klassisista verhoilutyyleistä aina moderneihin ja kekseliäisiin materiaalivaihtoehtoihin asti.

Ian Mankin Ltd.

Ian Mankin Ltd. on tekstiilivalmistaja, jonka kankaat on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista. Yli 90 % kankaista kudotaan omana tuotantona perheomisteisessa Lancashiren tehtaassa. Tekstiileissä toistuvat upeat värit, kuosit, kuvioinnit ja tekstuurit.

Ian Mankin

Isle Mill

Isle Mill on Skotlantilainen kangasvalmistaja, joka valmistaa yli 200 vuoden kokemuksella laadukkaita ja persoonallisia kankaita. Monet designit ovat saaneet inspiraationsa juuri Skotlannin nummien häikäisevästä luonnonkauneudesta.

Kvadrat

Tanskalainen Kvadrat on design-tekstiilien valmistaja, jonka suunnittelutyössä näkyy kuosien tyylikkyys, värien käyttö sekä innovatiiviset materiaaliratkaisut. Kvadratin nimekkäimpiin kohteisiin kuuluvat mm. Bilbaon Guggenheim-museo ja Museum of Modern Art New Yorkissa Yhdysvalloissa.

Lauritzon`s

Lauritzon’s on kotimainen huonekalukankaiden kangaseditori. Yritys tunnetaan laadusta ja suunnittelusta. Laajaan mallistoon kuuluu runsaasti värityksiä, struktuureja, materiaaliyhdistelmiä ja kuoseja.

Lauritzon`s

Ohmann

Ohmann on laadukas hollantilainen kalustenahan toimittaja. Ohmannin toimittama nahkamateriaali on suunnittelu kestämään kulutusta. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Orient Occident

Orient Occident on suomalainen perheyritys, joka maahantuo korkealaatuisia sisustus- ja verhoilukankaita sekä muita sisustusalan tuotteita. Valikoimaan kuuluvat kangasmalliston lisäksi kansainvälisiä tilausmallistoja.

Romo

Maailmanlaajuisesti arvostettu Romo tarjoaa ylellisiä kankaita, joiden upeissa kuoseissa esiintyvät niin kasviaiheet, linjakkaat raidat kuin tyylikkäät geometriset kuviot. Paloturvalliset Trevira CS -materiaalista valmistetut kankaat sopivat vaativaankin sisustamiseen.

Sanderson

Sanderson on sisustusalan yritys, joka palvelee myös Ison-Britannian kuningashuonetta hovihankkijana. Perinteikkäistä kuoseistaan tunnetulla Sandersonilla on myös moderni puoli. Yhdessä nämä luovat uusia tyylisuuntia tämän päivän sisustukseen.

Saum & Viebahn

Kansainvälinen Saum & Viebahn on korkealaatuisten verhoilukankaiden tekstiilieditori. Yritys tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista brändeistä, jotka tarjoavat valinnanvaraa eleganteista väreistä aina klassiseen ja modernin tyylisuuntaan.

Svensson

Erottuva design, korkealaatuiset kankaat ja materiaalit sekä yksilöllinen kokemus ja tietotaito ovat verhoilu- ja verhokankaista tunnetun Svensson-brändin pohja. Huolella suunnitellut verhoilukankaat valmistetaan sekä villasta että paloturvallisesta ja pestävästä Trevira CS -materiaalista.

Warwick

Warwickin verhoilumateriaalit sopivat sekä koteihin että yritys- ja julkisiin tiloihin. Verhoilukankaat, joiden klassisesta innovatiiviseen vaihtelevat kuosit sekä tyylikkäät yksiväriset kankaat erottuvat edukseen.

Villa Nova

Nuori ja eläväinen Villa Nova -brändi on tunnettu monivivahteisista printtikankaista, koristeellisista punoksista sekä läpikuultavista verhokankaista, joita yksiväriset ja pelkistetymmät verhoilukankaat täydentävät.

Ota yhteyttä!