Helsinkiläinen Haagan Verhoilupalvelu taitaa vaativatkin entisöintityöt

Yhteystiedot

Haagan Verhoilupalvelun puoleen voit kääntyä kaikenlaisissa huonekalujen entisöinti-, verhoilu- ja pintakäsittelytarpeissa.


Helsingin Konalassa sijaitsevissa toimitiloissamme sohvakalusto puetaan uuteen kuosiin, ruokapöytä saa uuden pinnan ja antiikkikalusteet palautetaan tarkkana käsityönä entiseen loistoonsa. Soita ja kerro, miten voimme palvella!

Verhoilukankaat ja materiaalit

Kodin kaikkien kalusteiden verhoilu

Verhoilemme antiikki-, tyyli- ja resorihuonekaluja sekä muita perinteisiä huonekaluja pitkän kokemuksemme tuomalla ammattitaidolla. Verhoilemme myös kodin kaikenlaisia nykyaikaisia kalusteita ruokapöydän tuoleista aina olohuoneen sohvaan saakka. Lisäksi teemme esimerkiksi veneiden verhoiluja sekä julkitilojen kalusteverhoiluja.

Huonekalujen entisöinti, pintakäsittely ja kunnostus

Olemme erikoistuneet vaativiin huonekalujen entisöinti- ja verhoilutöihin, kuten arvo- ja antiikkikalusteiden entisöintiin. Taustallamme on usean vuosikymmenen tietotaito, jonka ansiosta huonekalujen kunnostus, pintakäsittely ja verhoilu sekä muut entisöintityöt sujuvat meiltä osaavin ottein kohteesta riippumatta. 


Meille voit tuoda huonekalusi myös pintakäsiteltäväksi ja kunnostettavaksi. Korjaamme ja liimaamme kalusteiden rungot, sekä puhdistamme ja ehostamme lakkapinnat joko alkuperäisen tyylin tai toiveidesi mukaisesti.

Yrityksemme

Kokonaisvaltaisia entisöinti- ja verhoilupalveluja

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti niin huonekalujen entisöintiin kuin muihinkin osa-alueisiin liittyvissä tarpeissa. Teemmekin yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden, konservaattorien, entisöijien sekä huonekalumaalarien kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Toimimme Helsingin Konalasta käsin ympäri pääkaupunkiseudun, aina Vantaalle, Espooseen ja Kauniaisiin saakka.

Ota yhteyttä